A thuosand miles

nuu måste jag snart gå till skolan elr ta spårvagn. xD
men hade tid över att sätta mig lite här, lyssnar på train-hey, soul sister , gilla.
samhäll i en halv timme typ sen har vi 3 timmars rast. sen iv-val ska sminka och bli sminkad får vi se hur det går.. sen äre bara att skynda sig hem för att fixa sig och så för som sagt åka till Maja senare. Tagga.

cathrinerosén

hey, soul sister

blev att åka till ingelsta shopping med mamma förut, skulle kolla efter radiga linnet på H&M men fanns inte där. Så får kolla på stan i morgon man det finns där. men fick linnet på bilden av mamma ist, tro det eller ej men hittade det faktist på ica maxi, kosta bara 99:- så vrf inte  liksom.

cathrinerosén

you found me

dagens
Idags som sagt hade jag bara bild, så var hemma redan vid ca 20 över 12.
Jag har fått lånat majas Vågtång, bara för att få se om det passa på mig eller inte, men det blev ju niice. blir nog att ha så i morgon, valborg.
Senare hoppas vi på maxi med mamma.

cathrinerosén

hiss

(bilden vart dålig)
men jag gillar den här linnet massor, funderar på att köpa den i morgon. ha till valborg kanske.

cathrinerosén

hold my hand

dagens
både dagen igår och idag i skolan har varit typ onödiga, knappt haft några lektioner bara massor håltimmar. och i morgon har jag med bara en lektion, så börjar kl 10 slutar 12, har bild så det är nice.
Nu är allt med valborg fixat med, känns skönt och kommer bli massor med kul. vara med tjejerna, det gillas massor.

cathrinerosén

make her say

dålig uppdatering jag vet, men har ju inte vart hemma i helgen och har inte haft något speciellt att ladda upp heller.
MEn helgen var mycket bra och mycket kul. Vara med snyggingen hela helgen, då kan det ju itne bli bättre liksom.
men nu är det dags att sova, se om jag orkar vara dukligare med bloggen.. Godnatt .

cathrinerosén

If tomorrow never comes

dagens
nu när jag ändå är här och skriver kan jag ju tala om att mamma och jag beställde nyss tåg biljetter till mig och Dennis, som ska åka till Trosa nu i helgen, och träffa Dennis kompisar därifrån. vi åker med halv 6 tåget på fredag och kommer hem någon gång på söndagen, och det kommer nog bli mkt nice.
så det är väl bäst att börja tänka på vad som måste ta med sig.
aja men nu kollar ja vidare på anna anka söker assistent och pluggar lite i reklamerna hah, men sen vid 21 är det andra avenyn.

cathrinerosén

run away

jahopp nu sitter man här och kollat runt lite, men nu måste man plugga hudvård för i morgon är det prov.

Jag gillar dig massor Dennis, <3



cathrinerosén

keep it tight

dagens
hm inte så mycket att säga idag heller, skolan som vanligt och lite senare kommer min dennis.

cathrinerosén

i walk this line

Dagens .

cathrinerosén

better now

FÖRE
EFTER
Frisören, blonda slingor och klippte topparna. behövde inte klippa så mycket på topparna som jag trodde, och det var skönt för ville inte klippa så mycket. Men bilden är inte så bra, ser bättre ur i irl xD

cathrinerosén

ska man köpa

Vill ha den här väskan, tror det blir att köpa den.
99:- , h&m

cathrinerosén

so you do

dagens
idag då, hade en lektion men ingen lärare så vart inget gjort så den lektionen var bara onödig. nu är jag hemma och ska snart göra nått att äta. sen städa. sen blire dennis .

cathrinerosén

i will follow you

dagen började med att jag åker ända från mig till vrinnevipark och det är en bit, där jag ska ha lektion men när jag kommer dit får jag veta att min lärare är sjuk och det är ingen lektion så det var bara att åka hem igen och vänta på att kl blir dags att åka till skolan igne (den här gången bara till haga) och ha bild. sen hade vi teckenspråk. efter skolan blev det stan och lite fotografering med emelie.
i morgon har jag bara en lektion sååå värt då. aja åker hem vid lunch och väntar tills Dennis slutar då han kommer och hämtar mig.
Nu blir det att sova tror jag.
Godnatt , Pussss.
Denniiiiiiiiiis <3
cathrinerosén

just like me

outfit
cathrinerosén

thats what friends are for

Tisdagen med moa <3


cathrinerosén

your my angel

idag då , hm skolan som var så onödig vi gjorde inte mkt och så var skolan dagen lång. Men efter skolan fick jag äntligen träffa min snygging, och Maja var mkt snäll och åkte 119 med mig alla fall till hagebycentrum. Så sen senare körde han hem mig (och jag glömde mobilen hemma hos dennis aja får den i morgon hoppas jag på haha ) och nu har man suttit här och nu är det lägg dags för att orka upp i morgon till skolan och för att efter skolan vara med Emelie :D .  kommer troligtvis bilder på oss i morgon med.  aja Godnatt .
cathrinerosén

moving all around

igår var jag då som sagt med moa, och de blev tillochmed så att hon sstannade över natten, vi var ute fotade lite , kommer mer bilder kanske i morgon. och sedan pluggade vi mkt duktigt. puss på oss .
cathrinerosén

who says

det blev inte att träffa dennis idag så det blev att åka till ingelsta shopping med mamma, syster och jimmi isället. jag köpte foundtion(hm hur stavas det xd)  och hårspray. min syster köpte hår färg hon ska tydligen bli rödhårig nu, hon är blond nu, men det blir nog nice. jag är typ jätte trött vill sova typ nu redan. aja pusss på er
cathrinerosén

follow me

Då var det skola igen då, hände inget speciellt. i morgon ska jag var snäll och hjälpa moa med apu-uppgifterna så att de blir klara någon gång, så tagga det nu moa! Hoppas på att man får träffa sin snygging i dag med !

Dennis <3



cathrinerosén

born to try

Dagens outfit




Hiss

- cykelbyxan, jag var emot det förut men nu har jag faktiskt ändrat mig! med ett par tunna strumpbyxor under så hissar jag det .


cathrinerosén

thats what we like

nu är våren här och de gillas!


cathrinerosén

Good girl

idag har jag vart duktig, först fixade jag mina gardiner så nu är de så rätt längd och jag har båda längderna uppe haha.
Sen städade jag ordning i min garderob, och det var ju en del, de på bilden är bara mina tröjor. sååå nu är det fin i där inne ett tag alla fall haha.

cathrinerosén

Kick-ass

igår blev det Bio med min snygging! vi såg kick-ass, och ja den var bra.
Sen tvingade jag honom att sova hos mig.



cathrinrosén

let me

Äntligen tid hos frisören är beställd, klippning och göra blonda slingor.
nu sitter jag här och kollar på wall-e , såå söt haha .



cathrinerosén

hit me

outfit
kom precis hem från farmor, och snart kommer dennis och hämtar mig. så nu packa ner lite kläder och sen sitta här.
chacha, Cathrinerosén

Hiss

- Ljusrosa convers till sommaren, vill ha.

music of the sun

Nu sitter man har framför tvn och kolla nyss på körslaget. Vid 4 ska jag och min familj till farmor och äta mat, som sagt. men innan det kommer dennis en kort stund. så nu sitter jag här och lyssnar på musik. bloggar senare med kanske dagens outfiit.

Dagens låt: jag tänker be för sverige - Ådahl
chacha, cathrinerosén

walk this line

outfit
hm nu vare läänge sedan igen,
Torsdag, skolan sen vart det stan med moa då man köpte tröjan på bilden, ett par leggins och den svarta koftan på bilden. sedan vart det hem och duscha sen packa , sedan fick jag skjuts till dennis.
Fredag, vaknade hos dennis. vi åkte till ingelsta, sen stan. och Dennis fick med sig en skjorta, vårjacka och ett par skor mkt nice. sen hem till dennis igen och äta grillat mkt gott. sen senare hem till mig.
Lördag, då åt  vi mat hemma hos mormor och morfar, då dennis och jimmi ( min systers kille) följde med. då vi senare gick till eneby parken och spelade basket, 21. jag kom då sist men det gör inget. Dennis åkte hem till sig så nu har man suttit här sjäälv och segat. kollar på bert siste oskulden haha . blir att sova när den är slut om jag orkar se hela. I morgon tror jag det blir att åka till farmor och äta mat.
cha cha  , Cathrinerosén

RSS 2.0